Nieuws

Kleinkunstvoorstelling in Theater De kamers

Op vrijdag 21 april kun je bij Theater De Kamers in Amersfoort genieten van de muzikale kleinkunstvoorstelling ‘Lief zonder reden’. Een voorstelling over ongemak, schaamte en genot. Herkenbaar voor vele generaties.

In haar nieuwe voorstelling ‘Lief zonder reden’ zie je LIEN op haar eerlijkst. Ze heeft er tenslotte lang genoeg omheen gedraaid. Op zoek naar netheid, stuit ze op de realiteit. Ongemak, schaamte en genot blijken door de kwetsbaarheid van haar luchtige bestaan te sijpelen. Een kleinkunstsensatie die je in andermans huid laat kruipen. En dat is een hele geruststelling. Een avond vol gevoelige luisterliedjes, showperformance en bevrijdende ontboezemingen. Samen met haar bandleden Dylan Siemerink en Barend Spaan trekt ze in deze nieuwe voorstelling vele nieuwe registers open.

LIEN groeide op in de Achterhoek en verhuisde na een studie rechten naar Den Haag om advocaat te worden. Inmiddels vertaalt ze haar wonderlijke observaties naar kleinkunst en liedjes. De afgelopen jaren bracht zij een EP ‘Stilaan’ uit (2019), het album ‘Dit gaat nergens over’ (2021), het album ‘Lief zonder reden’ (2022) en de singles ‘Ik zeik je af’ en ‘Het Vulvalied’ (2023). Na haar debuutvoorstelling ‘Ik kom hier niet weg met hippe sneakers’,  tourt ze nu met haar tweede avondvullende voorstelling ‘Lief zonder reden’ door het land.

Praktisch:
Vrijdag 21 april 20.00 uur, Theater De Kamers Amersfoort. Entree 17,50 euro (incl. drankje). Reserveer je kaartjes via: https://www.theaterdekamers.nl/event/lien-lief-zonder-reden/

Meer info via:
website: www.lienofficial.nl
Fotografie: Anne van Zantwijk

Locatie:

Cultuur
De Kamers
Wezeperberg 1
Vathorst

Tijdstip:

21-04-2023 20:00
21-04-2023 21:30

Bekijk ook...