Welkom nieuwe bewoners

Welkomstgroep Hooglanderveen-Vathorst

Vanaf de oplevering van de eerste woningen in juli 2002, worden alle nieuwe bewoners van Hooglanderveen en Vathorst welkom geheten met een roos en een tasje met informatie.
In dit tasje zit een informatieboekje wat zorgvuldig is samengesteld en erg nuttig is om snel de weg te vinden in uw nieuwe woonomgeving.  Deze informatie gids is begin 2018 weer geactualiseerd. Het is een initiatief van de kerken in Vathorst, maar wordt ook financieel, gesteund door de gemeente Amersfoort via de buurtbudgetten van Hooglanderveen en Vathorst.

Nooit een welkomstpakket gehad?

Natuurlijk gaat er wel eens wat mis en kan het zijn dat u geen bezoek heeft gehad. Heeft u het tasje met informatie nog niet ontvangen (nadat u ca. 3 maanden in uw nieuwe woning woont), dan vragen wij u dit te melden, zodat het alsnog bezorgd kan worden. Bij voorkeur vragen wij u om een mail te sturen . Als mailen niet mogelijk is, dan kunt u ook bellen: 033 – 253 8193 (voor 9.00 uur ’s morgens of tussen 17.00 en 19.00 uur).

Helpt u mee om nieuwe bewoners welkom te heten?

Het welkomstwerk is opgestart vanuit Hooglanderveen met de bedoeling dat het door de bewoners van Vathorst wordt overgenomen. Enkele enthousiaste bewoners hebben de stap gewaagd en vinden het leuk om hieraan mee te werken. Echter zijn wij nog op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Het inpakken van de tassen en het bezorgen kost u ongeveer 4 x per jaar 4 uur. Wij hopen dat u zich aanmeldt voor deze leuke en betrokken taak. U kunt zich aanmelden bij Henny Rouwhorst-Arends, tel. 033 – 2538193 (voor 9.00 uur of tussen 17.00 en 19.00 uur).