Melding doen?

Waar kunt u terecht met uw meldingGoed wonen betekent ook dat de wijk er netjes bij ligt. Beheer Vathorst wil samen met de bewoners van de wijken ervoor zorgen dat het prettig wonen is in Vathorst en Hooglanderveen. Samen met de aannemer SIGHT Landscaping, zorgen wij voor het reguliere onderhoud van de wijk. Daarnaast is meedenken en meewerken van bewoners ook een belangrijk speerpunt. Het doorgeven van meldingen helpt ons ook om tijdig in te spelen op eventuele ongemakken.

Beheer Vathorst is gevestigd in de boerderij van OBV aan de Veenslagen 33, tegenover het i-Centrum. Heeft u vragen over de openbare ruimte en wilt u deze mondeling toelichten, dan bent u daar welkom. 

Meldpunt Woonomgeving is het centrale systeem voor heel Amersfoort. Via het Meldpunt Woonomgeving kunt u alles melden met betrekking tot de openbare ruimte. Bijvoorbeeld verlichting die kapot is, onderhoud van groen in de wijk, riolering, speelplekken en straatmeubilair. Beheer Vathorst zorgt dat de melding in behandeling wordt genomen. U kunt hier uw melding online melden.