De Kroon

De KroonDe Kroon Amersfoort is een unieke locatie in het midden van het land. Gelegen in het groene hart van Vathorst is De Kroon een bruisende plek waar rust en reuring samen gaan. U kunt er terecht voor evenementen, feesten, disco, film, privé en bedrijfs- feesten, seminars, bedrijfspresentaties, teambuildingsactiviteiten en nog veel meer.

De Kroon is een officiële trouwlocatie, met voor ieder idee de juiste invulling. Sfeervol en eigentijds gaan in dit onder architectuur gebouwde pand zeer goed samen en gastvrijheid staat voorop. Het enthousiaste team  zorgt voor een onvergetelijke ervaring! Er zijn diverse ruimtes van verschillend formaat: goed voor kleinschalige workshops, exposities of brainstorm sessies of de grotere ruimtes voor grotere vergaderingen, workshops, (dans)uitvoeringen of presentaties. De Kroon Amersfoort is ook in zijn geheel te boeken, waardoor we ruimte kunnen bieden aan minstens 150 bezoekers. Alle ruimtes zijn modern en comfortabel ingericht en naar wens in te delen. En natuurlijk bieden wij de (audiovisuele) ondersteuning die u nodig heeft. De Kroon is uitstekend bereikbaar en er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.

Wilt u weten wat De Kroon voor u kan betekenen? Neem dan rechtstreeks contact op met  Jacqueline van der Laan op 06- 55 771 253.

De Kroon
Wezeperberg 1
3825 DJ Amersfoort
033 260 00 04
website