Beleef Vathorst, magazine over wonen in Vathorst

‘Beleef Vathorst’  is het magazine over wonen in Vathorst. Het magazine verschijnt drie keer per jaar en richt zich op alles wat er te beleven is in Vathorst op het gebied van nieuwe plannen, wonen, horeca, evenementen, vrije tijd & sport, kinderen, winkelen, kunst & cultuur, etc.  Voor elk nummer wordt een thema gekozen.

Nummer 39 heeft als thema ‘Bouwen aan Vathorst’. In dit nummer leuke artikelen over allerlei bouwactiviteiten die in de wijk plaatsvinden of hebben plaatsgevonden; bouwen aan Waterdorp, aan CCNL, de Dekamarkt, aan de uitbreiding van het Winkelcentrum en aan woningbouwprojecten verspreid in de wijk. Ook komen mensen aan het woord die zelf bouwen op een vrije kavel, werken aan het woonrijp maken van de buurt of bouwen aan de sociale structuren. Een afwisselend nummer! In de wijk staan op diverse punten witte zuilen waar het magazine gratis wordt aangeboden. Bekijk hier de afhaalpunten:  Afhaalpunten Beleef Vathorst

Klik hier om Beleef Vathorst 39 digitaal te bekijken

Bent u geïnteresseerd in Beleef Vathorst, maar woont u niet in de wijk? Dan kunt u een mailtje sturen naar Ontwikkelingsbedrijf Vathorst onder vermelding van uw naam, adres en de woorden Beleef Vathorst. U ontvangt dan het laatste nummer thuis. Op deze pagina zijn de laatste vier nummers bladerbaar beschikbaar.

Blader door de edities: