Beleef Vathorst, magazine over wonen in Vathorst

‘Beleef Vathorst’  is het magazine over wonen in Vathorst. Het magazine verschijnt drie keer per jaar en richt zich op alles wat er te beleven is in Vathorst op het gebied van nieuwe plannen, wonen, horeca, evenementen, vrije tijd & sport, kinderen, winkelen, kunst & cultuur, etc.  Voor elk nummer wordt een thema gekozen.

Nummer 38 heeft als thema ‘I Love Vathorst’. Waarom houden bewoners zo van hun wijk, wat is er voor hen zo bijzonder? In dit nummer artikelen die antwoord geven op deze vragen. Over de leuke plekken in de wijk, over groen en buitenspelen, over liefde in de wijk, over het BRONpark en ook zijn er weer bewoners die hun huis en tuin aan de lezer laten zien. In de wijk staan op diverse punten witte zuilen waar het magazine gratis wordt aangeboden. Bekijk hier de afhaalpunten:  Afhaalpunten Beleef Vathorst

Klik hier om Beleef Vathorst 38 digitaal te bekijken

Bent u geïnteresseerd in Beleef Vathorst, maar woont u niet in de wijk? Dan kunt u een mailtje sturen naar Ontwikkelingsbedrijf Vathorst onder vermelding van uw naam, adres en de woorden Beleef Vathorst. U ontvangt dan het laatste nummer thuis. Op deze pagina zijn de laatste vier nummers bladerbaar beschikbaar.

Blader door de edities: