Stadsgolf Vathorst, een uniek evenement

U doet toch ook mee? Dit weekend staat in het teken van Stadsgolf Vathorst! Op zaterdag 20 mei kunnen bewoners en hun familie en vrienden, golfen dwars door de wijk.

De 12 holes zijn uitgezet op groenstroken en in de parken in De Velden en hebben een lengte van 80 tot ongeveer 130 meter. U krijgt een plattegrond mee met daarop duidelijk aangegeven waar de holes liggen. Ook krijgt u een scorecard mee en lichte, speciaal voor de gelegenheid ontworpen balletjes. Dus eigen balletjes; dat kan niet!  Eigen clubs natuurlijk wel. Stadsgolf is te vergelijken met het populaire Pitch & Putt en biedt eenmalig een unieke golfervaring! Meedoen kost € 10,-p.p. inclusief een kopje koffie/thee en 6 balletjes. Vanaf 9.00 uur kunnen spelers zich aanmelden en tot 13.00 is het mogelijk om af te slaan. Een rondje lopen kost ongeveer 3,5 uur tijd. Afslaan kan in volgorde van aanmelding. Je kunt alleen lopen, met z’n tweeën of (maximaal) met z’n vieren. Enige golfvaardigheid is gewenst en de minimumleeftijd om mee te kunnen doen is 12 jaar. Voor informatie raadpleeg de website van de organisatie of download de flyer
Start en finish is bij het i-Centrum Vathorst, Veenslagen 2. Bij de start zijn vrijwilligers van Golfclub Hoogland aanwezig om u op weg te helpen.

Op vrijdag 19 mei gaan genodigden en bedrijven de baan in.