Start verkoop Paal 2 en 3 Waterdorp

Datum: 20/02/2018
Tijd: 18:00 - 19:30
Locatie: i-Centrum Vathorst
Adres: Veenslagen 2, Amersfoort

De verkoop van Paal 2 en 3 start op dinsdag 20 februari. In Paal 2 en 3 zijn de laatste plekjes waar woningen komen die geïnspireerd zijn op de oud-Hollandse waterdorpen. Dit betekent veel verschillende huizen. Paal 2 en 3 bestaan in totaal uit 23 woningen rond een groen binnengebied met ruimte om te parkeren en te spelen in de binnentuin. Diverse huizen hebben een voortuin die wordt omzoomd door een groene haag of is vormgegeven als Delftse stoep. De riante kavels maken dat je altijd een fijne plek hebt om buiten te zitten.

Er is keuze uit vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen, geschakelde twee-onder-één-kapwoningen en vier-onder-één-kapwoningen. De woningen verschillen in architectuur, kleur, breedte en grootte. Zo zijn er woningen van 5.40, 5.70, 6.00, 6.30 en 7.20 meter breed en varieert het woonoppervlakte van 125 m² tot wel 202 m².

De verkoopdocumentatie is tijdens de start verkoop op te halen; de brochure, de optielijst en de prijslijst. Kan je er helaas niet bij zijn? Meld je dan ook even aan en dan zorgen wij ervoor dat je alle verkoopdocumentatie digitaal ontvangt. Vanaf de start verkoop staat de inschrijving tot maandag 5 maart 12.00 uur open.

Voor meer informatie: zie de website van Heijmans. 

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someone