Stadsgolf Vathorst, een uniek evenement

Datum: 20/05/2017
Tijd: 09:00 - 13:00
Locatie: i-Centrum Vathorst
Adres: Veenslagen 2, Amersfoort

Op 20 mei is het voor Vathorsters en bezoekers van buiten de wijk mogelijk om 12 holes te lopen dwars door de wijk! De holes zijn uitgezet op groenstroken en in de parken in De Velden en hebben een lengte van 80 tot ongeveer 130 meter. De stadsbaan heeft een goede bewegwijzering. U krijgt een plattegrond mee met daarop duidelijk aangegeven waar de holes liggen. Ook krijgt u een scorecard mee lichte, speciaal voor de gelegenheid ontworpen balletjes. Dus eigen balletjes; dat kan niet! Een eigen club natuurlijk wel. Houd er rekening mee dat de speciale balletjes ongeveer 30% van de afstand halen die u normaal gesproken zou slaan. 

Pitch & Putt
Stadsgolf is te vergelijken met het populaire Pitch & Putt en biedt eenmalig een unieke golfervaring! Meedoen kost € 10,-p.p. inclusief een kopje koffie/thee en 6 balletjes. Vanaf 9.00 uur kunnen spelers zich aanmelden en tot 13.00 is het mogelijk om af te slaan. Het lopen van het rondje duurt ongeveer 3,5 uur. Afslaan kan in volgorde van aanmelding. Je kunt alleen lopen, met z’n tweeën of (maximaal) met z’n vieren. Enige golfvaardigheid is gewenst en de minimumleeftijd om mee te kunnen doen is 12 jaar. 

Start en finish is bij het i-Centrum Vathorst, Veenslagen 2. Bij de start zijn vrijwilligers van Golfclub Hoogland aanwezig om u op weg te helpen. 

Graag contact en gepast geld meenemen om het inschrijfgeld te kunnen voldoen. Pinnen is niet mogelijk in het i-Centrum. 

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someone