Rondleiding De Smaak van Vathorst

Datum: 22/04/2018
Tijd: 16:00 - 18:15
Locatie: i-Centrum Vathorst
Adres: Veenslagen 2, Amersfoort

De Smaak van Vathorst’ is eenmalig terug van weggeweest. De Smaak van Vathorst is een culinaire rondleiding door Vathorst en Hooglanderveen. De rondleiding met een drie-gangen menu biedt, naast aandacht voor de architectuur van Vathorst, een kijkje bij drie restaurants van Vathorst. De rondleiding start bij i-Centrum Vathorst, Veenslagen 2. Iedereen, jong en oud, kan zich (tot de vrijdag voor de fietstocht) inschrijven. De rondleiding begint om 16.00 uur en duurt ongeveer 2,5 uur. U kunt eventueel een fiets reserveren bij uw aanmelding.

Vathorst (beter) leren kennen
Wilt u Vathorst leren kennen, een leuke middag met uw gezin en culinair genieten? Dit gebeurt allemaal tijdens De Smaak van Vathorst. U gaat op de fiets onder leiding van een enthousiaste en deskundige gids, met andere culinaire genieters langs drie restaurants die verspreid zijn over Vathorst. De restaurants en eetcafés ontvangen met alle égards en serveren hun fijnste dranken en gerechten. Ieder restaurant heeft z’n eigen kwaliteiten. Een leuke manier om eens even daar te kijken waar u nog niet eerder geweest bent.

‘De Smaak van Vathorst’ is een initiatief van het i-Centrum Vathorst, met medewerking van vijf restaurants in de wijk: Houtrust, de Hebberd, Eetcafé dimS, Hey Pannenkoek en Bij Daphne in de Kas. In ieder geval worden drie van deze restaurants bezocht. 

Aanmelden
In verband met de voorbereiding voor de restaurants, is het wenselijk dat u zich uiterlijk tot de vrijdag ervoor aanmeldt voor deze leuke rondleiding: i-Centrum Vathorst, Veenslagen 2,
033-4511012, i-centrum@vathorst.com. Start rondleiding 16.00 uur. Kosten: € 20,- per deelnemer (excl. drankjes).  

*bij slecht weer en/of minder dan 5 aanmeldingen wordt de rondleiding geannuleerd.