Repaircafé Vathorst

Datum: 02/09/2017
Tijd: 10:30 - 13:00
Locatie: St.Pieters en Bloklands Gasthuis
Adres: Wevershoofstraat 157, Amersfoort

Heb je thuis een kapot espresso-apparaat of een stofzuiger die dienst weigert? Kom dan zaterdag 2 september naar het Repaircafé Vathorst. Tussen 10.30 en 13.00 uur staan er vrijwilligers voor je klaar om je spullen nieuw leven in te blazen. Aan de reparaties zijn geen kosten verbonden, maar je kunt een vrijwillige bijdrage geven voor de onkosten. De entree is gratis en aanmelden is niet nodig. Ook als je niets te repareren hebt, ben je welkom voor een kopje koffie en een praatje!

Duurzaam initiatief
Of het nu noodgedwongen is of uit idealistische overwegingen, duurzaamheid is een hot item. Het Repaircafé is daar een mooi voorbeeld van. De vrijwilligers die zich hiervoor inzetten vinden het zonde als kapotte of afgedankte spullen weggegooid worden; liever repareren ze die. Inmiddels hebben de betrokken vrijwilligers aardig wat kennis opgedaan en kunnen zij van alles maken van computers en elektronica tot kleding en speelgoed van hout.

Het Repaircafé zoekt extra vrijwilligers
Omdat het Repaircafé veel bezoekers trekt kunnen zij uitbreiding gebruiken van de nieuwe vrijwilligers. Wijkbewoners die het leuk lijken om eens in de maanden mee te helpen bij het uitvoeren van kleinschalige reparaties aan huishoudelijke apparaten, consumentenelektronica of kleding, of die zich bezig zouden willen houden met de organisatie zijn van harte welkom om langs te komen en de mogelijkheden met een van de vrijwilligers te bespreken. Via de mail contact zoeken en een persoonlijke afspraak maken kan ook. Dat kan via repaircafe@xmsnet.nl.
Of laat een bericht achter op onze facebook pagina.

Datum: zaterdag 2 september
Tijd: 10.30 tot 13.30 uur
Locatie: St. Pieters en Bloklands Gasthuis, Wervershoofstraat 157, Amersfoort