Open dag zorgboerderij

Datum: 03/06/2017
Tijd: 10:30 - 16:00
Locatie: De Kastanjeboom
Adres: Zevenhuizerstraat 273, Amersfoort

Open dag bij Zorgboerderij d’Boerenkiel en Melkveebedrijf De Kastanjeboom

Op zaterdag 3 juni 2017 kunt u een kijkje nemen bij Melkveebedrijf en zuivelatelier De Kastanjeboom en bij Zorgboerderij d’Boerenkiel. Dieren voeren, genieten van het landschap, melk proeven, kijkje in de melkstal; kortom voor elk wat wils.

10 jarig jubileum Zorgboerderij d’Boerenkiel
In het kader van ‘Maand van de Zorglandbouw’ organiseert Zorgboerderij d’Boerenkiel een open dag met een feestelijk tintje. Jan Willem en Corine Imminkhuizen bieden al sinds 2007 een persoonlijk passende activiteiten aan voor die mensen die niet terecht kunnen op de reguliere arbeidsmarkt vanwege hun beperking. Werken in de tuin, verzorgen van de dieren, houtbewerking en creatieve producten maken, horen o.a bij de activiteiten die zij aanbieden.Wil je zien hoe zorgboeren een bijdrage leveren aan de kwaliteit van dier en plant, kom dan naar de open dag!

Melkveebedrijf en Zuivelatelier De Kastanjeboom
In de Landwinkel De Kastanjeboom wordt de zuivel verkocht die o.a. wordt gemaakt in het zuivelatelier van De Kastanjeboom. Zoals de Scoontjesroom, dutch clotted cream en Slemp         (een verfrissende kruidige melkdrank) en boerenmelk. U kunt nu een kijkje nemen achter de schermen. Maak kennis met de koeien, loop rond in de melkput en op het erf. Vanaf 12.30 uur kunnen de kinderen ook ponyrijden onder begeleiding van ‘Stal Groenendaal’ bij melkveebedrijf De Kastanjeboom.

Landwinkel De Kastanjeboom
De oogst van Zorgboerderij d’Boerenkiel en de zuivelproducten van Melkveebedrijf De Kastanjeboom worden in Landwinkel De Kastanjeboom verkocht. Rijd mee met de huifkar, u kunt dan een bezoek te brengen aan de Landwinkel & Schenkerij De Kastanjeboom op de Zevenhuizerstraat 281. 

Locatie: Melkveebedrijf De Kastanjeboom Zevenhuizerstraat 273 (daar parkeren!) en Zorgboerderij d’Boerenkiel Zevenhuizerstraat 166a.