Mudrun Fun

Datum: 01/10/2017
Tijd: 11:30 - 18:00
Locatie: Terrein naast Ikea
Adres: Hanzeboulevard 10, Amersfoort

De MudRun die in april werd afgelast, vanwege broedende kieviten, gaat in de herkansing!

De laatste Mudrun Fun in het jubileum jaar is nu een feit en wel op zondag 1 oktober. De Mudrun Fun wordt georganiseerd voor verschillende doelgroepen en verschillende afstanden waarbij er keuze is uit 1 kilometer, 2.5, 4 en 8 kilometer. 

Vathorst zal voor het 5e jaar toneel zijn van schuim, water, modder en veel lol. De deelnemers trotseren een waterobstakel, een glijbaan, en nog veel meer leuke hindernissen. Er is een DJ die zorgt voor veel gezelligheid. Mudrun Fun biedt de mogelijkheid om met vrienden, familie, collega’s, sportvrienden op een leuke manier lol te maken. Plezier en prestatie gaan bij dit sportevenement dan ook hand in hand. Deelnemers kunnen zowel individueel als in groepsverband deelnemen. 

Het inschrijfgeld loopt uiteen van € 7,50 tot € 18,- Wie voor de aprileditie al een kaartje had gekocht, kan dat weer gebruiken op 1 oktober, daarover hebben de mensen persoonlijk bericht ontvangen. Het maximaal aantal deelnemers is 2.500. Op de website staat meer informatie over het evenement en daar kun je je ook opgeven.