Lichtjestocht in Vathorst

Datum: 22/12/2017
Tijd: 17:00 - 21:00
Locatie: Natuurboerderij De Brinkhorst
Adres: Wageningseberg 43, Amersfoort

Heb jij het kerstverhaal wel eens in het echt gezien?
Op 22 december komt het kerstverhaal in Vathorst tot leven! Een spoor van honderden lichtjes vormt een mooie wandelroute om Natuurboerderij De Brinkhorst. De route leidt langs verschillende taferelen rondom de geboorte van Jezus. Je kunt je inschrijven bij Romeinse soldaten in Bethlehem, komt langs een herberg, maakt kennis met de herders en uiteindelijk vind je het kindje Jezus in de stal bij zijn ouders Maria en Jozef. Onderweg kun je luisteren naar een kinderband en een “engelenkoor”.

Na een succesvolle eerste editie in 2015, wordt de Lichtjestocht dit jaar voor de tweede keer georganiseerd door de kerken in Vathorst: Kruispunt, Ontmoetingskerk, Perspectief en Veenkerk. De Lichtjestocht is voor iedereen in Vathorst en daarbuiten: jong en oud, gelovig en niet gelovig. Langs de route kunnen de kinderen marshmallows roosteren en aan het eind staan op het plein van de Natuurboerderij warme chocolademelk en glühwein voor je klaar.

Alle informatie op een rij:
Startlocatie: De Kroon, Wezeperberg 1, Amersfoort Vathorst.
Wanneer: Vrijdag 22 december 2017.
Tijd: Tussen 17.00 en 21.00 uur kun je de wandeling maken.
Duur: De wandeling duurt 30-45 minuten en is rolstoel- en buggy-vriendelijk.
Entree: Gratis.
Parkeren: Kom zoveel mogelijk lopend of op de fiets. De fietsen kunnen bij De Kroon en basisschool De Marke worden geparkeerd. Als je met de auto komt, kun je deze parkeren bij de Darthuizerberg en Wezeperberg.
Meer informatie: Bij vragen of als je je als vrijwilliger wilt aanmelden, kun je contact opnemen met Marlinda Veldhuizen-Jansen, tel: 06-53247643, e-mail: jansen_marlinda@hotmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/lichtjestochtvathorst/

Weet je welkom op hét kerstevenement van en voor Vathorst!