Vrijmarkt op Koningsdag

Datum: 27/04/2017
Tijd: 06:00 - 16:00
Locatie: Winkelcentrum Vathorst
Adres: Cruquius , Amersfoort

Goed om te weten; verkoop je spulletjes op een kleedje in het Winkelcentrum Vathorst.
Van 06.00 tot 16.00 uur kun je er terecht voor het verkopen en natuurlijk het kopen van leuke spullen voor een schappelijk prijsje. Voor gezellige muziek, een drankje, sfeervolle horeca én gezellige drukte wordt gezorgd. 

De kinderen van Vathorst bereiden zich er goed op voor. Alle spulletjes die ze niet meer gebruiken en de kleren die ze niet meer passen, gaan in de verkoop op het kleedje. Inmiddels is de kleedjesmarkt uitgegroeid tot een populair evenement in de regio, dat jaarlijks vele bezoekers trekt. Vorig jaar was de winkelvloer bedekt met bijna 400 kleedjes. Jaarlijks komen er meer deelnemers bij.

Winkels open van 09-15 uur
De meeste winkels zijn op Koningsdag open van 09.00 tot 15.00 uur en ook ‘Hart van Vathorst’ is geopend. De supermarkten en horeca zijn ook ná 15.00 uur nog geopend! Kinderen mogen daarom beslist niet voor de entree van de winkels gaan zitten.

Sfeervol plein met DJ en wijnterras
De sfeer van Koningsdag wordt bepaald door honderden kinderen en ouders die letterlijk alles uit de kast halen om er een onvergetelijke dag van te maken. Een Koningsdag zonder muziek kan niet. DJ Dennis van den Hoogen zorgt dan ook voor een passende en swingende muzikale omlijsting. Hij neemt je mee in diverse stijlen muziek van apres-ski tot aan tropische sferen! Wie weet zet hij het Wilhelmus zelfs nog in. Na al het zingen en swingen kan je op het wijnterras genieten van, de naam zegt het al, een heerlijk wijntje.

Feliciteer de Koning en ga op de foto
Koning Willem Alexander wordt dit jaar 50 jaar en het liefst zouden we hem natuurlijk persoonlijk feliciteren. Maar omdat dat niet kan, staat er een videozuil waar je jouw felicitatie voor hem kan inspreken. Kinderen kunnen zich hiervoor eerst nog laten schminken als prins of prinses, dat maakt zo’n felicitatie natuurlijk extra leuk. Via het speciale fotohokje kan je een leuke herinnering aan deze Koningsdag overhouden. Dus trek je feestelijkste outfit aan, zet je oranje zonnebril op en say ‘cheese’! Voor nog meer info kun je de website van het winkelcentrum raadplegen.