Informatieve wijkavond

Datum: 23/03/2017
Tijd: 20:00 - 21:30
Locatie: VV Hooglanderveen
Adres: Heideweg 57, Hooglanderveen

Heb je een idee voor een initiatief in Vathorst Hooglanderveen? Kom dan naar de informatieve wijkavond voor bewonersinitiatieven 23 maart door het buurtbestuur. BuurtBestuurt is de werkwijze van Indebuurt033 waarbij je als inwoner kunt meebepalen wat er nodig is in dorp of wijk. Dat geldt voor zowel voor activiteiten als voor ondersteuning die nodig zijn om prettig met elkaar samen te leven.

Wijkplan
Inwoners hebben samen met Indebuurt033 en andere betrokken wijkwerkers de behoeften en wensen van de wijk in kaart gebracht en daarin prioriteiten aangebracht. Deze zijn verwerkt in het wijkplan welke te vinden is op www.indebuurt033.nl. Buurtbestuur Vathorst en Hooglanderveen wil je graag informeren over de werkwijze van het buurtbestuur, over het wijkplan en bewoners uitnodigen om mee te denken over mogelijke initiatieven voor de wijk. Heb jij een goed idee voor een activiteit of project in jouw buurt of in de stad? Draagt het bij aan de doelen die in de wijkplannen staan? Kom dan naar de buurtavond!

Op donderdag 23 maart om 20.00 uur zijn inwoners die belangstelling hebben welkom in de voetbalkantine van VV Hoglanderveen. Vertel ook anderen over jouw idee en verzamel mensen om je heen die je kunnen helpen het idee verder uit te werken. Het Buurtbestuur zal aanwezig zijn om informatie te geven en vragen te beantwoorden, maar is het ook mogelijk met elkaar in gesprek te gaan voor mogelijke samenwerking met anderen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de buurtnetwerker in Vathorst en Hooglanderveen: Anja van Dillen. anja.vandillen@indebuurt033.nl