Gratis rondleiding Vathorst

Datum: 10/06/2017
Tijd: 11:00 - 13:00
Locatie: i-Centrum Vathorst
Adres: Veenslagen 2, Amersfoort

Elk jaar organiseert OBV een aantal gratis rondleidingen op de fiets. De rondleidingen starten en eindigen bij het i-Centrum. 

Heeft u zin om inspiratie op te doen voor het bouwen van een eigen woning op een vrije kavel in Vathorst? Dat kan tijdens de gratis rondleiding langs een aantal reeds bebouwde vrije kavellocaties in Vathorst. Deze fietstocht eindigt in Waterdorp, waar 38 vrije kavels liggen aan of nabij het water van de Laak, de Binnenlaak of de Kleine Eem. Hier is nog geen sprake van bebouwing, maar u krijgt wel een leuke indruk van de ligging van de kavels en de mogelijkheden. Het project is wel volledig onder optie, dus optanten en kopers zullen zich het meest aangesproken voelen bij dit deel van de excursie. Verder is het natuurlijk leuk om een algemene indruk van Vathorst te krijgen tijdens het fietsen.

Fiets mee op zaterdag 10 juni van 11.00 tot ongeveer 12.30 uur. Opgeven kan via i-centrum@vathorst.com tot uiterlijk vrijdag 12.00 uur. Geef dan gelijk aan of je een fiets wilt reserveren. De fietstocht is o.l.v. Wendy Vastenburg, verkoopadviseur vrije kavels OBV.