Duurzame Huizen Route

Datum: 04/11/2017
Tijd: Hele dag
Locatie:
Adres: ,

Wil je meer weten over het verduurzamen van je huis en comfortabeler wonen? Of staat er een verbouwing op de planning en kijk je naar energiebesparende mogelijkheden? Stel je vraag aan een huiseigenaar met een duurzame woning en hoor ervaringen uit de eerste hand.

Veel huiseigenaren zijn het hele jaar door bereikbaar voor vragen of aanvullende informatie. Dit kan door middel van een contactformulier bij de woning. Bekijk de duurzame huizen bij jou in de buurt. Je kunt ook zoeken op bouwjaar, type woning of kenmerk. De deelnemende huizen zijn stuk voor stuk inspirerende voorbeelden om zelf aan de slag te gaan.

Duurzame Huizen Route 2017
Tijdens de Duurzame Huizen Route op zaterdag 4 en 11 november 2017 krijg je de mogelijkheid om huiseigenaren persoonlijk te ontmoeten. In heel Nederland stelt een groot aantal huiseigenaren hun duurzame huis open. In een ongedwongen sfeer heb je alle tijd om vragen te stellen. LET OP: Niet alle huizen gaan open. Vanaf oktober 2017 worden de openingstijden weergegeven.

Het is alweer het 5e jaar dat huiseigenaren hun waardevolle en interessante ervaringsverhalen delen. Een bezoek aan een woning leidt vaak tot een betere visie en een goed stappenplan. Heb je ook goede ideeën opgedaan en vind je het leuk om ervaringen te delen? Doe mee met de Duurzame Huizen Route en bekijk de website waarop ook allerlei leuke informatie te vinden is.