Bzzzonder Bouwdorp

Datum: 15/08/2017 - 18/08/2017
Tijd: 09:00 - 16:00
Locatie: KBC De Vathorst
Adres: Caraiben 6, Amersfoort

Vier dagen lang timmeren, zagen, schroeven en bouwen. Dat kan tijdens Bzzzonder Bouwdorp Vathorst van 15 t/m 18 augustus. Het thema is dit jaar: kastelen!

In vier dagen tijd bouw je, samen met je vrienden een echt kasteel. En aan het eind van de week staat er naast het gebouw van Bzzzonder De Vathorst een heel kastelendorp. Met alles erop en eraan. Dit kleinschalige bouwdorp is van 15-18 augustus van 9.00 tot 16.00 uur en is voor iedereen tussen de 8 en 12 jaar. Dus trommel snel je vrienden, nichtjes, neefjes, schoolmaatjes en elftalgenootjes op, om deel te nemen aan Bzzzonder Bouwdorp.

Begeleiders nodig
Tijdens Bzzzonder Bouwdorp is er professionele begeleiding, maar omdat bouwen serious business is, neem je zelf een dag je eigen vrijwilliger mee. Dat kan je opa, moeder, nicht, neef, broer, zus of oom zijn. Zolang hij/zij maar boven de 18 jaar is. Is je opa nou geen Handige Harry, maar wil hij toch mee? Dat kan, want er is voor iedereen wel iets te doen.
De kosten voor Bzzzonder Bouwdorp zijn € 50,-.p.p.  Zit jij bij Bzzzonder op de BSO? Dan krijg je € 10,- korting per dag.  Dit is inclusief begeleiding, leuke grappen, versnaperingen, bouwmaterialen, lunch en zo af en toe een verfrissend drankje. 
Voorgaande jaren was Bzzzonder Bouwdorp verspreid over vijf dagen en duurden de dagen korter. Dit jaar is voor vier dagen gekozen en duren de dagen langer. Schrijf je snel in!

 

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someone